info@bloc.md
Оставьте свой номер, мы свяжемся с вами в ближайшее время
должен начинаться на +7
Solicitați un apel

Butoaie și căzi de stejar

clasă suplimentară

direct din producție

Livram in Chisinau si in toata Moldova
Respectarea strictă a tehnologiei
Produsele noastre vor dura mai mult de 50 de ani
Producția noastră
BUTOI MARE SI MIC
Facem butoaiele de stejar potrivite pentru vinuri, coniac, whisky de la 3 la 250 litri. Compania folosește tehnologii moderne, dar le combină cu secretele străvechi ale cooperarii
BOCACE PENTRU MURATURI
Căzile din lemn sunt un recipient tradițional pentru a face preparate de iarnă cu adevărat delicioase. Depozitarea legumelor în căzi are multe beneficii. Ghivece de la 3 la 1000 de litri, cu capac și opresiune.
CADOU
Un cadou original si util. Aceasta este o adevărată operă de artă, combinând un aspect prezentabil și toate funcțiile pe care ar trebui să le aibă produsele de calitate. Vă rog pe cei dragi cu un suvenir plăcut cu posibilitatea de a grava orice text.
FONTURI ȘI PHYTO BARREL
Este o alternativă excelentă la multe tratamente spa de sănătate și întinerire. Acest rezervor de baie poate avea diverse forme și dimensiuni, ceea ce facilitează selecția unui produs pentru zona și caracteristicile de design ale încăperii.
Dummy BUTOAIE
Butoi dintr-o bucată, realizat conform tehnologiei convenționale, cu ornamente decorative suplimentare. Sunt folosite ca elemente de interior și de mobilier, produse promoționale, blaturi de bar etc. Firma noastră produce manechine de butoaie atât la dimensiuni standard, cât și la dimensiunile clienților,
Ne puteti suna la:
+ 373 69 114 734
Sau scrie-i pe Viber sau WhatsApp
Solicitați un apel înapoi
Pentru cine sunt butoaiele noastre?
Facem butoaie din 1999! Avem o vastă experiență în producție și mii de clienți mulțumiți.
Contactați-ne și vă vom face cel mai bun butoi!
VINIFICATORI, SPAGATORI DE VIN și BĂRĂRI - COMANDAȚI-VĂ!
Faceți vin, vă faceți propria bere, vă faceți propriul whisky sau coniac în Moldova? Vrei ca totul să fie real? Comanda butoiul, butoiul sau ancora din lemn preferat de dimensiunea potrivita!
PENTRU PRIETENI SI COLEGI CADOU!
Mergi la prieteni la țară sau la baie? Un prieten sau un coleg are o aniversare și te întrebi ce să oferi? Ai nevoie de un cadou frumos și ecologic? Oferă tot ce este mai bun - cumpără un butoi sau un aburi frumos din lemn adevărat pentru mături pentru cunoscătorii de băuturi potrivite sau de abur puternic!
VĂ ROG SOȚUL TĂU PREFERAT, FIUL, FIUL ÎN FIUL!
Oferă-i persoanei dragi un butoi de stejar adevărat de bucurie! Și, de asemenea, butoaiele și căzile noastre arată foarte plăcut din punct de vedere estetic în interior!
Despre companie
Compania BLOC.MD produce fonturi pentru saune, fito-butoaie, butoaie pentru băuturi alcoolice, cuve pentru decapare, produse pentru sărare, manechine de butoaie, fetițe de flori și multe altele. Compania a reînviat cu succes cele mai bune tradiții de cooperare de mai bine de 20 de ani. În fiecare an, compania crește numărul de clienți, extinde geografia cooperării. Astăzi, produsele de înaltă calitate sunt achiziționate nu numai în regiunile Moldovei. De asemenea produsele sunt livrate in Franta, Germania, Ucraina.
Contacte
Chișinau. st. Muncești 615
Мы в соц. сетях:
Vizitați-ne în zilele lucrătoare de la 10:00 la 19:00
© Companie. 2022.